|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Otkud znas...sta ako bas dobijem VELIKU Japanku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
koji broj nosis ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Univerzalac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Super Moderator
|
![]()
neka ostajem na Steinbergu, ne bi se sada ponovo mogao vratiti na Cakewalk program
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
ha ha ha...za?to katastrofa? od tako velike firme se ne o?ekuje samo najgore zar ne? ?to se mene ti?e logic je pro?ao jako lo?e zbog udru?ivanja s apple-om zato jer se sve svodi samo na software podr?ku.a ?to yamaha ima za ponuditi-ama ba? sve! jedna je od najve?ih ako ne i najve?a firma koja je napravila najzanimljivije instrumente na tr?i?tu(a la citroen u autoindustriji ili ?)npr cs80,gx1,fs1r,vl serije,dx7 i ostalo...i za?to kukate oko yamahinog hardware-a? 01x je samo po?etak,ostalo mora da ide nabolje.sw1000xg i dsp factory su bile godinama favorizirane od strane profesionalaca ,a i od novinara raznih ?asopisa i to ne bez razloga.yamaha je po meni najbolji izbor za steinberg jer ima ogroman potencijal.pa i danas kad kupimo logic ili cubase mnogi od nas tra?e hard kontrolu u obliku mackia ili focusrite-a itd...a za?to kad mo?emo imati perfektno tuniran muzi?ki sistem.a ?to je s famoznim yamahinim sequencerima-sada bi tu mogao svu soft podr?ku podr?ati steinberg i mnogima bi bila lak?a integracija hardvera i softvera.suradnja s tc ili nekime drugime mo?e i dalje opstati u istom ili drugom obliku.
u budu?nosti,mislim da ?e ve?ina vas promijeniti mi?ljenje u vezi ovoga jer ?e ova suradnja dovesti do sni?avanja cijene pro tools sistema i veliki prelazak na yamaha/cubase sistem(1.cubase+01x i skuplji nuendo+2 generacija mlana ure?aja+dsp podr?ka! ili sve ovo u raznim kombinacijama).moje mi?ljenje je da ?e ovaj potez u dogledno vrijeme izmamiti osmijeh na na?im licima. zhazhamingfarmerswife ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja moram priznat da se slazem s dlukaceovim komentarom.
Ne mora ispast lose ta trgovina. Pa ionako je Steinberg bio dio Pinnacle grupe u kojoj se tim ljudima iz Pinnaclea totalno fuckalo za njih. Ovako je bolje.
![]() |
#29 |
ton magistar
|
![]()
dlukace, zaboravi si najveci jamahin doprinos audio industriji.
naime, jamaha svojevremeno nije uspila na vrime napravit muzicki chip za atarijeve konpjutere, pa je atari, ko alternativu, stavi midi ulaze i izlaze. ![]() ostalo je povijest. :roll: nego, da mi iz rumskega skupimo neku lovu i kupimo steinberg? ![]()
![]() |
#30 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|