|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 | |||
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() ja san koristenje cw pluginova sve na minimum. proda san vecinu cw dynamickih efekata, njegove semplere odavno ne koristin, sintovo inace koristin vrlo rijetko (narocito u produkciju sto radin u zadnje vrime) tako da je meni ovaj p-100 dosa ko narucen za iskoristit visak dsp-a od pulsara. 8) do sad mi je jedan p-100 po prejektu bi dovoljan, jer ga koristin samo na lead vokalu, ali moga bi koristit i 2 ako ne koristim nijedan drugi efekt ili instrument u projektu. da neman uad i poco, sigurno bi ih pozeli otvorit i vise od 2, ali uadov p-140 i poco reverb su apsolutno isti nivo po kvaliteti, samo su drukciji. p-100 je simulacija plate jeka od pcm91, a p140 simulira pravi harwarevski emt plate sa metalnom plocom. poco reverbi takodjer imaju specifican tc karakter. uz svih njih dobro dodje i masterverb pro, jer je i on sasvim drukciji. ![]() bdv: ma, meni ti je inace od pulsara instalirano 4-5 efekata i isto toliko synhova, zato ja volin rec da ja nisan pravi pulsarovac, iako san ovisan o njegovemu routhingu i realtime procesingu. 8)
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|