|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() nije to bas tako. ja isto dvojin sto uzet. ako bi uze u87 i stt-1, virujen da bi rijesi lead vokal i vecinu mono snimanja za cili zivot. za snimanje neke akustare i sl. mozda bi trebalo imat i jedan kondezatorski mic sa malon benbranon (recimo akg c451), a nebi bilo zgorega uz njega imat i jedan c414 ili koristit u87, ali onda za njega trebas jos jedan preamp?! ok, ja bi tu iskoristi 5051. ali sto je sa stereo tehnikama di se koristi mached par (overheads, zbor, klapa i sl.)?! tu bi znaci trebalo imat jos dva identicna kondezatorska mikrofona i obavezno stereo preamp i optimalno stereo comp/limiter. dakle, nije se lako odlucit. ![]() kako sad stoju stvari, meni se cini da bi meni najbolje bilo za pocetak uzet AD2022, u87 i ako bude love akg c451, a onda bi uze neki diskretni stereo comp ili 2 rnc-a (ne znan ima li rnc u stereo verziji?!) a onda, u nekoj daljoj buducnosti (kad bude love), jedan mached par akg c414. cica-mica - gotova prica. ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mini firewire | liman021 | Computer Hardware | 2 | 18-05-2009 09:17 PM |
mini XLR | predrag7 | Computer Hardware | 7 | 16-10-2008 09:23 PM |
mini clip | alcohol | Promocija radova | 0 | 16-04-2005 04:48 PM |