Quote:
Originally Posted by stanceyu
Ja koristim njihov bass driver za bass, a gitarista GT-2... stvarno nista bolje, a probali smo i POD, i V-amp, i neke Yamahe, Digitech... Sve je prazna prica naspram Tech 21!
Kakav oni plugin imaju? Ja sam video samo onaj neki "visenamenski" dist modeler. Jel imaju i neki amp emulator kao sanasamp classic ili tako nesto?
|
Ne prave ga direktno oni, nego je tip koji je radio Bomb Factory plug-ove (sada kupljene od strane Digidesign-a) uradio emulaciju. Jednostavna plug in, mali broj kontrola, ali iznena?uju?e ?ta sve mo?e da se dobije.
Quote:
Mada tu preferiram samo i samo dobru gitara + dobra pedala + dobro pojacalo & zvucnik... nema nikakvog puncha kada se ide na line...
poz!
|
Apsolutno. Zadnji put kada sam snimao ne?to ?to je bilo snimano "za izdavanje" ?to bi se reklo, bile su ve? neke gitare koje su snimljene sa POD-om. Na to smo ozvu?ili Marshall-a i snimili te iste gitare, u nameri da ih kasnije kombinujemo sa POD-om koji je ideolo?ki mo?da bio bli?i onome ?to smo hteli da dobijemo. Negde tek u fazi miksanja je postalo o?igledno koliko su POD-ove gitare nedefinisanije u matrici, razlivaju se, i nestaju, dok Marshall ostaje "napred". Mislim da ne bi bilo druga?ije ni sa ostalim simulatorima, sa obzirom da mi je POD zvu?ao jako definisano sam po sebi u odnosu na recimo V-amp.