|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
ton magistar
|
![]()
ma to je bio moj prijedlog za kronicne 'cw converters skeptike'.
i mene su bili napunpali kako bolje da uzmen externe, pa san zajedno sa pulsarom bio uzeo i dbx konvertere. usporedjiva san njih, uadove i emulatorove (ugradjene na samplereu) i na kraju sam se odluci za pulsarove. 8) to je sto se tice a-d konvertera. dakle i ja predlazen tla. ![]() ako imas love uzmi avalon vt737 i miran si sto se mono snimanja tice. za stereo uzmi 2. ![]() sto se tice 'dvije lampe', ja takodjer koristim tu kombinaciju i meni je to ok. ako je dobar mic, nemas problema. osim toga u87 (kojega ces kupit) nije lampas? pulsarovi d-a konverteri (oni prema vani) meni zvuce malo tvrdje (nisan reka 'losije') od svih drugih ali sam se na njih navika i u pravilu mi sve sto smixam preko njih, na svakoj drugoj liniji zvuci 'finije'. bolje da je tako nego obrnuto. bdv: baci oko ode, pa ces vidit da i profesionalci koriste cw konvertere. :roll:
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mini firewire | liman021 | Computer Hardware | 2 | 18-05-2009 09:17 PM |
mini XLR | predrag7 | Computer Hardware | 7 | 16-10-2008 09:23 PM |
mini clip | alcohol | Promocija radova | 0 | 16-04-2005 04:48 PM |