Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 13-12-2004, 05:02 PM   #12
dr.Ru
Administrator

dr.Ru's Avatar

Ja bih rekao, kao Sandro, da kritika uvek koristi, ako je dobronamerna. Ipak, Defragment, budi spokojan..... na ovom mestu i jesu dobronamerni ljudi. Boskovic, moj prijatelj, nije mislio nista lose... niti je hteo da se postavi "iznad".
Mislim da je isto tako vazno kako dozivljavamo kriticara: ako ga u startu a priori dozivimo kao neprijatelja, niti ce njegova kritika biti korisna, niti ce uspeti da prodre do nas.... Ako u startu prihvatis coveka kao prijatelja, lakse "progutas" nezgodnu kritiku.
I Anita je u pravu za podrsku i ljubav.
A da ti kazem nesto o sebi: ja volim Nine Inch Nails, Mr.Bungle..... znas kakva je njihova produkcija? Postoje pesme od NIN-a, koje su, tvrdim, "losije" isproducirane od nekih mojih...... Ranije sam mislio, ako sve provucem kroz distorziju, i zamazem efektima: to je ono pravo. TIme sam stajao u mestu, jer nisam ucio od samog pocetka: kao slikar. Svako "moze" biti nadrealista.... ali samo na prvi pogled. Da bih slagao irealne fleke... ja moram iza sebe imati jaaaaku skolu realizma i ostalih pravaca......
Da skratim:
1. u tvom potpisu su bendovi koje ja licno volim i slusam.
2. da bi dosao do "prljave" produkcije, moras proci skolu "ciste". (prijateljski savet... potrebno je dosta vremena, mnogo sati provedenih sa ovim Forumom i puno podrske okoline)
3. Ko hoce da producira Mansona, mora prvo da nauci da producira Madonu.
4. Ako bend ima 5 clanova, produkcija je 6-ti clan koja ti daje mogucnost da se igras.
5. Zasto ovde ne pricamo o muzickim ukusima? Zato sto je nasa "osnovna skola" ista za sve pravce.... Tek posle, radimo razlicite stvari.

Puno srece... imas podrsku svih

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules