|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#38 |
Moderator
|
![]()
Ma ja sam izgleda definitivno resio Rode Classic II. Probdeo sam sate na netu i nisam zaista nista lose procitao. Sto se tice toga da li sam ili nisam faca, bas me i zabole jer je meni u ovoj fazi bitno da pazarim jedan, ali univerzalan mic, kupicu ja i Neumann za par meseci, ako se ovako nastavi trend posla. Jedino ne znam za koji preamp da se odlucim? Ona fora nikako lampa na lampu, mi malo ne radi, jer da je tako, na lampaskim mixerima, nikad ne bi mogli da se snimaju lampaski mikrofoni. U ponudi imam TLA 5051, Minprint En voice, DBX 376, Focusrite Voicemaster, SPL Chanel one. Moracu malo da isprobam sve varijante, ne bi li dosao do pravog zvuka.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Znanja Nikad dosta izbor mikrofona by Bruce Swedien | AcaHari | Tutorijali | 15 | 04-02-2009 01:07 PM |
Izbor mikrofona | cekalica | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 02-02-2006 09:42 PM |
izbor miksera i mikrofona za house produkciju | Coconut | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 05-11-2005 07:58 AM |
Izbor | Solozabal | Audio Software | 11 | 16-02-2004 03:50 PM |