|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dakle, prikljucio sam ga na usb, podesio midi port u Reasonu na Edirol PCR midi in i External control bus A isto! Dok su ovi ljudi sto su mi ga doneli bili tu, klavijatura se oglasila tj svirala je N19 sint koji sam oznacio u jednoj kompoziciji koju sam otvorio. Onda je neko nesto stisnuo i zvuka nesta! Ponovo sam instalirao drivere i nema nista od zvuka!
E sad posto sam do sada sest meseci sve ukucavao peske ili koristio virtualnu klavijaturu, stvarno se ne kontam sta se desava i kako sta da podesim! Uputstvo sam pogledao, no toliko mi je to sve nejasno, mada mi je engleski malo slabiji od maternjeg, tj sve mi je jasno sta pise ali ne i sta treba da uradim da bih povukao sempl iz Reazona! NEKO OD VAS JE SIGURNO KORISTIO MIDI KLAVIJATURU , NADAM SE U KOMBINACIJI SA REASONOM, PA POMAGAJTE INACE CU DA POLUDIM OD MUKE! Ovo je tako frustrirajuce! HIIIIIIITNO!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kX drajveri <PODESAVANJA> | MUzzY | Audio Software | 62 | 18-12-2008 03:40 AM |
Stigao Auralex!!! | Gianfranco | Dizajn i konstrukcija studija | 33 | 16-09-2005 09:07 AM |
Stigao UAD-1 | idekius | DSP forum | 2 | 20-06-2005 12:20 AM |