Quote:
Originally Posted by SandRob
naravno. a mozda ce ga i oni dat u dvi verzije. tako da jedna bude 'normalna' , a druga optimalizirana verzija...
ok, sad buban napamet... ali tako su napravili i za 1176, pa ko zna...
sto se pulsara tice, otkad san uze uad i powercore, njegove efekte koristin kad mi nesto treba radit ko hardware - uglavnom kad snimam.
u mixu, nakon sto sve pulsarove synthove prebacin u wav, bez problema mogu ucitat kvalitetan efekt koji zauzima 2/3 dsp-a. ionako, mi je pulsarova snaga bila u mixu neiskoristena. :roll:
|
Heh, ja otkako sam uzeo uad i powercore vise i ne koristim native efekte sto mozda i nije dobro ali zadnjih meseci me obuzela ova dva sistema ..
Koristim samo Timeworks milenium paket i po neki steinbergov i waves , to je sve .. probam i sve ove nove plugove , sve ih imam u sistemu pa kada mi bude sta zatrebalo da je tu ..
Ajd ako ovaj P140 nadmasi P100 za pulsara , onda ga menjas

Jer koliko mi se cini Pulsara sada vise volis zbog tog P100 a ranije si ga voleo zbog syntova .. I sam si rekao da skoro nista od pulsara nisi ni koristio kada si uzeo uad i powercore .. A ako Pulsara gotivis najvise zbog syntova koje "nema niko" onda mislim da si promasio investiciju

.. ZAr je bitno da li neki zvuk ima neko ili svako .. meni nije