|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() nekad su cw synthovi i sampleri bili jaci od kompletnog native svita... o modular systemu da ne govorin. stari moj, u to vrime kad su oni kupili pulsara mogli su na njega otvorit 11 masterverbova, a ti sa najjacin konpjuteron na svitu nisi moga otvorit nego samo jedan wavesov rverb, pa se ti misli. a danas, kad za cpu-om mozes otvorit 11 i vise (optimaliziranih) reverbova, na pulsaru mozes otvorit samo jedan (p-100) ali vrijedan - reverb iza kojega se mogu sakrit svi softwarevski reverbi :P , a cisto sumnjan da ce ga i uad sa p-140 nadmasit, iako ja nebi ima nista protiv. ![]() a ja ti tvrdim da pulsar radi savrseno i da ga vecina amtera ne zna ni instalirat a kamoli koristit na pravi nacin, isto ko sto ne znaju koristit ni nuendo. osim toga, nekad je jako bilo bitno koji chipset koristit za pulsara i tu je bilo najvise problema, narocito sa amd procesorima i via chipsetom. ja san svoj pulsar svojevremeno plati 2700 maraka. danas vjerojatno (zbog predrasuda) nebi da tu lovu, ali kad je vec tu teeeesko da bi ga minja za neku drugu karticu. nije to zbog love. neki dan san proda emulatorov sempler za 500? a ja san ga, zajedno sa zvukovima, hardom, jaz driveom, skazi cd romom i dodatnom memorijom, bi plati 10000 maraka. sto se cw-a tice, on ce se morat razvit i izbacit nesto novo ako misli opstat, a sto se mene tice, samo mi je bitno da mi ovaj moj pozivi sto duze, a nastavi li timeworks izbacivat ovako kvalitetne efekte, reci tvomu prijatelju da cu ja kupit njegov pulsar ![]() ti nisi svijestan koliko ima kvalitetnih devicesa za pulsara a i njegov hardware, koliko god da je 'zastari', u pro svijetu jos nije odbacen. pogledaj! ovo je izbaceno prije par dana a bazirano je na prahistorijskom cw harwareu ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TC powercore i UAD | metalman | DSP forum | 3 | 08-12-2008 08:51 PM |
UAD vs PowerCore | Tazman | DSP forum | 18 | 11-04-2006 03:30 PM |