|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
ton magistar
|
![]()
nisu ni meni backovi uvik na raspolaganju. cura koja mi pjeva, pjeva svima i vjerojatno je najbolji back u hrvaskon, ali ona zivi u splitu i nece doc na korculu za jednu, dvi pisme, nego ih moram imat baren 7-8.
zato ja polako 'odgajan' svoj back. iman susidu koja ima izvrstan glas. sa njon 'izgubin' vise vrimena ali san na kraju zadovoljan rezultaton. u slusalice jon stavin svaki glas posebno odsviran na klaviru, a ostale glasove stisan da jon ne smetaju... i tako, lipo, pomalo glas po glas. najvise radimo radijske reklame i jingleove. te minijaturice su izvrsne za vjezbu. sad san na radiju, a kad dodjen doma zakacit cu 2 reklame koje smo radili prije par dana, da cujete kako to zvuci. ![]() malo vise truda uvik se isplati! 8) mene ti helikoni i melodinei ne zanimaju. :roll:
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|