|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
Tonski
![]() Daj bre javi se na msn ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Senior Member
|
![]()
[quote="Ivan
Cek jel ti to koristis za svirke ili u studio ..? Ja je uzimam za rack .. znaci kod mene u studiju[/quote] Jebe me u zivoj svirci, jer ne prati doslovno ono sto dobije na MIDI Input. Prati po nekim svojim kurtonskim principima. Svidja mi se ona Pitch Correction fora i Formant fora. Efekti su svjetski... A u studiju covjek dodje i pita gdje je zenska: Kad ja uprem prstom u VoiceWorks on kaze 'ajde jebalo te to' daj ti da ja vidim makinju kako pjeva i otpjeva. Mogao sam pametnije investirati lovu, zato mi je zao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
Ma to ja pricam od pocetka, to je cista zajebancija i nema potrebe za tim. Nista ne moze da zameni onaj Sandrov background. To je za ljude koji nemaju drugi izbor, da ne kazem koji ne mogu da otpevaju taj drugi glas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
ton magistar
|
![]()
nisu ni meni backovi uvik na raspolaganju. cura koja mi pjeva, pjeva svima i vjerojatno je najbolji back u hrvaskon, ali ona zivi u splitu i nece doc na korculu za jednu, dvi pisme, nego ih moram imat baren 7-8.
zato ja polako 'odgajan' svoj back. iman susidu koja ima izvrstan glas. sa njon 'izgubin' vise vrimena ali san na kraju zadovoljan rezultaton. u slusalice jon stavin svaki glas posebno odsviran na klaviru, a ostale glasove stisan da jon ne smetaju... i tako, lipo, pomalo glas po glas. najvise radimo radijske reklame i jingleove. te minijaturice su izvrsne za vjezbu. sad san na radiju, a kad dodjen doma zakacit cu 2 reklame koje smo radili prije par dana, da cujete kako to zvuci. ![]() malo vise truda uvik se isplati! 8) mene ti helikoni i melodinei ne zanimaju. :roll:
![]() |
#36 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
ton magistar
|
![]()
ni ti :P
![]() |
#38 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
ton magistar
|
![]()
evo komad od jedne reklame (370kb) sto san snima prin par dana sa zenskon koja nije nikad pjevala u studiju. jedino kod mene, 4-5 puti prije ovoga.
znaci, tootalna pocetnica i amater, ali mislin da se isplati malo vise izgubit vrimena i 'odgojit' dobar back, nego se zajebavat sa tima helikonima. bitno je da producent zna sto hoce. jednostavnije aranzmane napravim sam, a kad je nesto zahtjevnije ispise mi ih dezutilo. 8) ako hocete mogu zakacit i osnovni glas pa da ga netko prodje kroz melodine ili helicon, pa da usporedimo ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
e, to je super daj da probamo 8)
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|