|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
A kazite mi za Terce u sviranju ... dali ima ista ... ?
Znaci ono odsviras recimo primu (ne znam bas teoretski da vam objasnim ![]() ![]() Ako postoji Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Aky , to ti ba ljudi rade sa USER skalama na sintu!
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Ma netreba meni za live... meni treba za snimanje...
Ne znam dali sam te dobro razumeo... ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Ima i to, chorder midi plugin u cubaseu, samo moras sam da uradis intervale za drugi glas a mozes i treci i cetvrti i... Neko je to vec radio, cini mi se da sam to negde video, al se ne secam vise gde, potrazi po netu. A sta ce ti to, sto to lepo ne odsviras, mnogo je bolje i prirodnije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Ma nekad nemogu da ga odsviram kako treba
![]() A nekad me i mrzi ![]() Ma vidaljo sam ja pluginove za to ali ne znam kako se zovu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
pa kazem ti CHORDER midi plugin u cubaseu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Definitivno je najbolje da to odsviras ili si raspisi na papir skalu u kojoj radis i pronadi sve terce tonovima koje vec imas i onda kad napravis ovaj +5 na drugoj traci samo ispravi pogresne tonove. Ili u notnom editoru odmah lijepo upises terce. Izaberes tu traku i novu i upises terce.. Cak ce sve lijepo i zdravo upast ako si programu rekao u kojoj skali radis.. i onda samo u notnom crtovlju u slijedecu prazninu ili crtu.... upises notu (ako je prima c u 3. praznini, onda je terca E u 4. praznini.. a u molovima imas smanjenu tercu ali bi u isto mjesto upisao nego bi program kad bi znao u kojem si tonalitetu odmah to mjesto pretovorio u npr. Eb). Ali sto ce ti da cijelo vrijeme svira terca? Ma dobro, to nije bitno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Anita, ima kraci put: CHORDER plug in. To sto ti radis to je u redu ali ima mnogo peske da se ide
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ma ja to nikad ni ne radim (da cijela druga traka bude u terci....)... ovo sam smislila kao rjesenje za Akyboy-a. Pa i dobro da ima bolje rjesenje jer s ovim mojim principom bi covjek poludio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|