|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Mislim, hvala Korgu, ne tebi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
hehe..ebiga!
![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
To je sempler koji kao osnovni format cita .gig semplove...sa mnoooogo dodatnih opcija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
ton magistar
|
![]()
i? jeli ko instaliara ovo cudo? ja san stavi osnovnu verziju, bez ova dva zadnja updatea i rasturilo mi system.
![]() kaka su vasa iskustva? radi li vam? radi li standalone? radi li sa sequncerom? kako ga integrirate u sequncer? koristite li rewire ili gsif ili ga koristite ko vst, ako je to moguce? bdv: ja san koristi proslu verziju, ali ovaj mi nije bas jasan. doduse nisan se puno ni bakca snjime. i jos me zanima koje su po vama prednosti gige u odnosu na druge semplere? i zasto uopce koristit gigu.
![]() |
#18 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Prednosti giga studia (160) u odnosu na druge samplere? * Daleko bolji disk streaming (znaci potreba za manje rama, mogucnosti vece kolicine ucitanih samplova) * Vecina vrlo kvalitetnih library je u gig formatu * Mogucnosti Giga Editora su nevjerojatne i instrumenti se mogu modificirati po zelji korisnika * Pregledniji za koristenje * Treba pogledati koje sve opcije nudi.... ![]() Negativnosti Giga STudia: * Nestabilnost (Mnogi ga uopce nisu uspjesno ni instalirali...) * Kompleksnost instrument editora (ali stoga i nudi mnogo) Ja sam probala oba programa pa zakljucak mogu svesti na slijedeci. Veliki aranzmani sa velikom polifonijom i super niskom latencom = giga studio Jednostavnije VST koristenje, nize potrebe za kolicinom polifonije/latencije = kontakt |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()
?ujem da je Sonar 4 nedavno iza?ao u 'na?oj' verziji.
Ima li dobra du?a koja bi mi omogu?ila da nekako dodjem do nje?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Neznam da povezem miksetu i efekte, Pomoc | djurko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 15-10-2008 09:05 AM |
'Ocu humbacker,al' neznam koji:) | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 15 | 18-09-2007 09:24 PM |