|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Member
|
![]()
Moj ozbiljan problem je sto dodjoh na ovaj forum, gubljenje vremena!!!
![]() |
#72 |
Junior Member
|
![]()
Niko te ne tera da i ostanes. Demokratija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Zamislite jednu obicnu, prosecnu familiju koja na okupu gleda televiziju. Na jednom programu je Nada Obric i Sinan Sakic, a na drugom grupa Direktori i Disciplina Kicme. Nema sanse da se program nece okrenuti na broj - 1!!! Preziruci rock, pop, dance, tehno i sve ostale lepe i melodicne pravce zabavne muzike, iskompleksirani muzicki urednici su oterali raju u zagrljaj iskljucivo narodne muzike odakle se tesko vraca na sredinu, kojoj ja tezim. Volim svaku dobru pesmu u kojoj mogu da prepoznam iskreni osecaj pevaca. Ne mogu da ostanem hladan na pesmu Kemala Malovcica - Moj zivot je rusevina, a ni na pesmu Feel od Robbie Williamsa, a ni na pesmu Love Bites od Def Leppard, a posebno na pesmu Because I Love You od Mark Oh Meets D.R!!! U drugacije misljenje me niko ne moze ubediti. Muzika rusi sve granice, sve nacije i podelu po boji koze i zato se ne boj za ovaj forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() nego, ja mislin da se ne treba nikomu rugat, iako mislin da ode to nikomu nije bila namjera iako je tako ispalo.... jebiga, krene zajebancija, pa stvar izmakne kontroli. zato nan se nebi bilo zgorega svima malo kontrolirat i promislit prije nego nesto napisemo. bdv: sad mi pada na pamet sto mi je prica jedan iskusni kolega sto ima studijo u sarajevu. on kaze da kad zove 'jazzere' i 'rockere' u studio da ne znaju svirat nista, a kad angazira 'narodnjake' da sviraju sve. ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Junior Member
|
![]()
ja sam "narodnjak", sviram dosta i od pop, "zabavne" i sl
ali "zabavnjaci bas ne izvode lako"narodne" kompozicije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa nije prvi put da neki topic ode skroz u ljevo.
A sto se tice toga da narodnjaci znaju da sviraju,pa naravno,pa oni najvise i tezgare.
![]() |
#77 |
Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Junior Member
|
![]()
kakve veze ima ethnicity sa ovim o cemu se raspravlja? zabavna ili narodna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Junior Member
|
![]()
aha, nisam vidio, sorry!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta koristite od VSTi za ...? | SumAnuT | Audio Software | 2 | 14-05-2009 04:30 PM |
Mrzim narodnjake | lesha | Pricaonica | 239 | 26-08-2008 04:44 PM |
Volim Narodnjake | balthazaar | Pricaonica | 38 | 29-04-2008 04:45 PM |
koji plugin je dobar izbor kad se radu narodnjake | saki | Audio Software | 15 | 01-11-2005 08:35 AM |