|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Bas bi voleo da cujem creamwareove sintisajzere,Cuo sam da su super.Mada onaj minimax i nije kao Arturijin minimoog,ali ovi ostali sintovi koliko sam cuo su preterani. Kad bi promenili politiku i poceli proizvoditi trecu generaciju lune i pulsara i jos malo razraditi softver-creamware no.1 8) Sandrob -sta ti kazes za cenu pulsara od 500 EUR-nov novcat sa mix and master ili synth and sampler packom(po izboru) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Pa pulsar 2
![]() Da,da pulsar 2 je u pitanju .Ja jos gledam da nije pulsar 1-onda bi pisalo ovo "Vorf?hrmodell mit voller Garantie !"-ali zaista bio pulsar 2,sa software packovima (biras izmedju dva) To sam video na www.musik-produktiv.de -dva dana posle vise toga nije bilo ![]() Od creamware-a na sajtu ima samo luna box. Jednim sam isto tako video powersampler 1-za 150 EUR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ton magistar
|
![]()
ima pulsar 2 i pulsar 2+
prvi radi na -10db (cinc) a drugi na +4db (xlr) prvi ima spdif (cinc) a drugi aes-ebu (xlr). :roll:
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Nije pisalo koja je varijanta-secam se da su cene bile iste za sve tri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
h**p://w**.provox.hr/audio/katalog.aspx?IDProizvodjaca=35&myDataListIndex=11
Luna II, 500 eura pise na novom provox sajtu...MPC 3800 kn...da li svi vst i dx pluginovi noramlno funkcioniraju s tom karticom? Znaci nista od direktnog pikanja mikrofona ili gitare u karticu? Ako mi se ne da jos kupovat i direct-box, koja bi bila vasa preporuka za karticu s najboljim inputima za gitaru ili mikrofon (ne fantomsko napajanje) jer s terratecom nikako nisam zadovoljan sto se tog tice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da bi ti emu 1820m odgovarao.
Pogledaj recenziju na http://www.digital-cave.com/soft-hard/emu1820m.html |
![]() |
![]() |
![]() |