| 
 | |||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  12-10-2004, 04:37 AM | #1 | 
| Pro Member Join Date: Oct 2004 
				 |  === NajJa?i doma?i producenti === .. a i ?ire 

Hajde dajte va?e "favourite producers and productions" na ovim prostorima.  evo mojih favorita: 1. Vlado Georgiev 2. Giboni (gde je vec radio produkciju????) 3. Oliver Dragojevi? [(s'tim ?to se iz prate?eg videa sa audio cd-a vidi gde je radio produkciju) neko je spomenuo ranije italijanski pop rok] 4. ....... 
				__________________ " .... we are breakbeat troopers and intergalactic travelers." | 
|   |   | 
|  12-10-2004, 10:26 AM | #2 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Jul 2003 Location: Nish 
				 |   

Jel si ti to gore nabrojao najbolje producente kod nas po svom misljenju?!? Jer ako jesi.... Ja tamo ne vidim ni jednog producenta. Vlado Georgijev i nakako. Ali ova druga dvojica.... Pa... To nisu producenti.   ........Oliver Dragojevic...Ha!   
				__________________ Ako 'muzika ne poznaje granice', ne odredjuj granice muzici... | 
|   |   | 
|  12-10-2004, 10:33 AM | #3 | 
| Member Join Date: Sep 2004 Location: Beograd 
				 |   

Marko Nastic   pa dobro, covek ima tu finu Recycled Loops prod. kucu, samo... 
				__________________ "Tehnologije u razvoju zahtevaju zone bezakonja." | 
|   |   | 
|  12-10-2004, 12:02 PM | #4 | 
| Member Join Date: Sep 2003 Location: Banja Luka 
				 |   

Ma kakvi producenti ,kakvi bakraci  Ko te pita za producenta kao izdajes album ,uradi dobru pjesmu uzmi gitaru i odsviraj je u najjednostavnijem home studiu i ako je ona dobra tada otvaras sva vrata. Kakvi se sve idioti nazivaju producentima  ,da te bog sacuva!!! ajd uzdravlje | 
|   |   | 
|  12-10-2004, 12:08 PM | #5 | 
| Senior Member Join Date: Jan 2004 
				 |   

mozda bolje da nabrojite najbolje sound engineer-e..... producent moze biti svako...
		 | 
|   |   | 
|  12-10-2004, 01:45 PM | #6 | |
				 |   Quote: 
   :o i to i albumi na kojima vam je produkcija oK   
				__________________ " .... we are breakbeat troopers and intergalactic travelers." | |
|   |   | 
|  12-10-2004, 07:42 PM | #7 | 
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 
				 |   

Nikola Vranjkovic - uglavnom sve sto je radio, a narocito "Block Out - Ako imas s'kim i gde" Lik se cima nevidjeno | 
|   |   | 
|  12-10-2004, 09:18 PM | #8 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Sep 2003 Location: Beograd 
				 |   

Pa.....i ne moze biti svako producent,da moze ja bih prvi bio   (Ali bicu  )... Oliver koliko ja znam nije isproducirao nista.Sigurno da je ucestvovao,ali ne znam da je on ista radio do kraja...Isto tako i Gibonni....A sto se tice Vlada ne vidim zasto bi mu to osporili.Na stranu da li je to dobro ili nije(po meni je vrlo dobro  ) on je koliko ja znam napisao pesmu,napravio aranzman,pevao i svirao i sa Jankovicem odradio mastering.A to je sve posao producenta   | 
|   |   | 
|  12-10-2004, 10:12 PM | #9 | |
				 |   Quote: 
  8) Tacno tako. Nikola je radio produkcije i produkcije. ?to ka?e? izgibe. E a da li neko zna ko je radio produkciju Van Gogh-u na poslednjem albumu? 
				__________________ " .... we are breakbeat troopers and intergalactic travelers." | |
|   |   | 
|  12-10-2004, 10:52 PM | #10 | 
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 
				 |   

izvesni Dragan, koji je i sad clan benda, svira bass. Kruze glasine da je iz Crne gore i da zna znanje i da je cak i radio nesto sa Cecom (valjda ceo album). Inace, izgovara se dragAan, sa naglasenim A.  Evo sad slusam "Mrave", koje je u ono vreme radio Igor Borojevic, i odlicni su. Sada se sprema izdavanje novog albuma "Straight jackinn'"-a, koji je takodje radio Borojevic, i tek sto je tooo dooobrooo... ja sam imao srecu da ga celog preslusam, i odlepio sam. Ima jos jedan nas lik vredan pomena - Sasha Jankovic - radio zadnja dva Eyesburna, J.U.S.T (sa Borisom Krstajicem), No undo, a skolovao se i radio u Engleskoj (SAE Brighton i Park Gate Studio London valjda). Ipak je Sasha Habic tata svima   | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| omiljeni producenti elektronske muzike? | Faktor X | Produkcija Elektronske Muzike | 111 | 14-10-2014 10:03 PM | 
| Vazni hip-hop producenti :) | Jan | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 23-11-2009 02:21 AM | 
| GOSTI PRODUCENTI | Max | Predlozi i sugestije | 60 | 17-03-2005 09:03 AM | 
| Producenti - domaci i strani | Arthur | Razno | 26 | 04-04-2004 11:02 AM |