|
|||||||
| DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#24 |
|
Member
|
Nemam namjeru prosipati svoju 'pamet' niti se kome dodvoravati, sto se tice moje pameti, kolika je pise u potpisu.
![]() Mislim da me niste najbolje razumjeli. Za razliku od ovog foruma, tamo teme i pitanja vezana za home recording nisu ni blizu ovoliko napredne. U par mjeseci koliko sam na ovom forumu, naucio sam vise nego za sve vrijeme sto sam sam nesto pokusavao. Zato sam rekao da se tamo radi o slucaju 'osnovne skole'. A kad sam rekao gerilci, nisam mislio nista lose, mozda je bolji termin koji sam i naveo u zagradi studenti, profesori. Ako Zlatka oslovljavam sa 'Vi', ne znaci da sam ovca koja ne misli svojom glavom. Sto se mene tice i Puretu (bez obzira sto sam stariji duplo i jos malo) a i ostalima bi stalno govorio sa 'Vi' obzirom na znanje koje imate i koje nesebicno dijelite, samo bi me onda vjerojatno zbog toga zezali. Da meni neko obrise/prepravi post za koji smatram da je ispravan, naravno da se imam pravo debelo ljutiti zbog toga. A opet na kraju administratori imaju pravo to raditi ma sta ja mislio o tome. Midi fajlovi me ne zanimaju, niti takav nacin svirke. Jedino kad naletim na neki dobro odsviran midi fajl, onda se igram sa njim i pokusavam ga u nuendu smixati da zvuci sto blize originalnoj pjesmi (to jos uvijek bezuspjesno, ali je bolje nego sve sto sam prije radio). Idem nazad u zadnju klupu, vec sam se previse raspricao.
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|