Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 27-08-2004, 08:58 PM   #20
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
Dosta mi je bilo kad sam vidio prof. kompozicije koji mi predaje Oblike na faksu g-dina Horozica kako harmonizira pjesme
Muzicke oblike .ccccccccc .. jaoj kada se setim , radjao sam mecku dok ne dam ispit .. veoma koristan i svestran predmet za one koji ne znaju , to je ustavari Analiza muzickih oblika ,kako sama rec kaze analiza klasicnih dela + harmonska analiza .. jako tezak predmet .. al ga nisam voleo ... Kao sto nisam voleo ni kontrapunkt .. imao sam ga prve dve godine i svaki put sam padao ispite a polozio sa sesticom u zadnjim rokovima .. to je predmet koji je sav u pravilima i to moram reci glupim pravilima .. sve vam je kao ukrstenica bez imalo melodicnosti .. naravno bude ali samo u troglasnim fugama koje vec imaju smisla .. uhh .. sad me podseti .. a o horskoj literaturi i partiturama .. jaoj covece pa te predmete nisam organski podnosio .. nisu u pitanju losi predmeti vec smaraci od profesora koje nisam gotivio .. hehehhe .. zlatno doba

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules