Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 18-06-2004, 10:51 AM   #7
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Hvala vam decki.

Sinoc se kod mene dogodila katastrofa. Kompjuter mi se sinoc srusio.... a od umora posljednjih dana se nisam sjetila backupirati 3 puta kao sto inace radim. Imam verziju pjesme od prije par dana (a posljednjih dana sam puuno napravila), a danas sam trebala poslati je.

Izgleda da covjek ne smije davati ni SVE od sebe, jer mozda je to SVE mrvicu previse i od umora moze izgubiti "sve". Ljuta sam na sebe, osjecam se kao budala, a znate jos onaj osjecaj kad ste bili jako mali i nesto ste lose napravili (sebi) ali jos se onda to bojite reci roditeljima jer ce i oni vikati na vas. Da, jos sam se bojala spomenuti to Filipu, ali kad je vidio kako placem, suzdrzao se od ocitavanja bukvice o backupiranju koju uvijek dobijem (jer ovo nije prvi put). Naravno, to je ucinio kad sam se malo smirila sa sladoledom Mars (koji je btw iiiizvrstan!).
ANITA is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules