|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 | ||
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
Koja ti je konfiguracija kompa? *Mislim da sa update-om nema veze .. ne moze sada ja instaliram update i vise mi ne uzima memoriju .. nesto postoji a ne znam sta i pokusavam da utvrdim da li je problem samo kod mene ili i kod drugih sto bi znacilo da za toj soft treba azdaja od kompa!? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Administrator
|
![]() Quote:
1GB RAMa HD 3x 120GB + 1x 20GB |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ivan Lekic
|
![]()
PIV amd 2.4+
1gb RAMa HD 120 +80 gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ivan Lekic
|
![]()
mozda cu resiti problem jer sledece nedelje menjam plocu i processor pa ce verovatno raditi dobro sobzirom da sistem dizem iz pocetka ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Mason
|
![]() Quote:
Sa Barthonom 2500+ i 512 mb ram-a, Bosendorfer radi bez greske u rezimu 48000 Hz 24 bit i 4 ms latencije.
![]() |
![]() |
#18 |
Ivan Lekic
|
![]() ![]() Znaci komp u kome radim muziku je samo za to namenjen i nemam nikakve nepotrebne stvari poput modema isl.. instalirano imam samo muzicke programe i semplove i to je sve .. Ne znam kako je sve ovo moguce i do cega moze biti .. sve mi je uredno podeseno u kompu i sve ostalo radi onako kako hocu .. ajde ako nadjem do cega je napisacu , nego znate ono kada zatreba ne mozes koristiti .. GRAND je super ali jebi ga malo da promenim aranzmane a ne da se sve svodi na jedan isti zvuk .. Ocekujem EMULATOR X i uz njega se dobija 2gb semplova a akcenat je na grand pianu ..kako kazu do sada nista nismo culi nalik tom klaviru .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ima li kakvog resenja? (instalirao sam novi DFD, al opet nista) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() Najbolje ti je resenje da se vratis starom i dobrom THE GRAND-u .. inace nece biti dovoljno ni 2gb memorije da pokrene taj djavo .. Niko ne zna resenje jer se to nikome ne desava .. samo meni i sada tebi .. to treba odlicno da radi i sa 512 mb rama .. ali .. mi nismo te srece ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EAST WEST ORCHESTRA STRINGS problem | ANITA | Audio Software | 38 | 12-10-2004 10:08 PM |