|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Member
|
Ja sam mislio da su uglavnom svi LAP-ovci ovdje! Ali poslije du?eg ?unjanja unaokolo... Ima nas raznih. A za Godfather-a... Najja?i u mnogim stvarima. :roll: "Sve je dobro, ?to se dobro...ispe?e." |
|
|
|
|
|
#22 |
|
ton magistar
|
kreni sa instalacijom staylusa. neka instalira dll i kad krene instalirat soundove, naprasito izvadi cd iz rom-a i prekini instalaciju. sad nadji 'stylus data' folder i u njega stavi onaj prijateljev ispravan stylus.dat file. eto, sad mora radit :roll: jesan zasluzi jedan caj s mlikon?
|
|
|
#23 | |
|
Member
|
Quote:
Bio sam ti na sajtu od studija - jako lijepo i originalno ura?en sajt. Za svaku pohvalu. A za stvari da ne pri?am Gaestarbeiter-sku "Gute Nacht" pu?tam svojima ku?i svaki dan(ve?e) maltene. Da stvar bude ve?a, govore njema?ki, pa im ono do?e ba? extra... Skin'o sam sve tri sa sajta. Ima li gdje da se kupi CD(u ZG mo?da?)Ina?e, ?to se ti?e problema sa STYLUSom, rje?io sam upravo tako jo? nekdan, ali hvala na brizi(Ma ?ta Hvala veli?! - ?aj mi s mlikom daj! Ma fercera sad ki zmaj!
|
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|