|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
VIP Member
|
![]()
Koji preamp imas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Nemam klasicni solo preamp vec mixetu Yamaha MG 12/4 koja ima phantoma (preamp) sa neophodnih 48V da bih pokrenuo B2. Bez obzira sto to nije digitalni mixer, mogu ti reci da nemam zamerke, jer nemam suma, a to je valjda osnovni preduslov da bih uopste racunao na takav nacin rada. Pluginovima sam uspeo da kreiram "virtualnu masnocu", ali i ja i ti znamo da to nije to, vec da je imitacija. Otud dilema. Da li kupiti neki Behringerov Autocom koji nema tube simulator i koji je, uzgred receno, pet hiljada dinkica jeftiniji od onog koji ima taj dodatak u specifikaciji, ili biti strpljiv, pa odvajati od usta da bi jednog dana postao vlasnik onog Behringerovog tube ludila koji si mi vec preporucio.
![]() |
#23 |
Super Moderator
|
![]()
pa mixer koliko ja znam ne moze niti ce ikada biti preamp sem onih preskupih za koje ne bi trebalo jesti citav zivot da ih mozes kupiti
![]() ako imas virtualni setup i ako si zadovoljan ne vidim razlog za kupovinu hardverskog jedino ako imas mogucnost pa ga kupis... Najbolje ganjaj neki tube preamp kako bi mogao omastiti zvuk ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
behringer T-1 | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 08-03-2009 03:36 PM |
Behringer MX8000 ili Behringer MX3282 | Ad Fines | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 19-04-2004 10:10 AM |