Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 19-04-2004, 10:05 AM   #20
Ad Fines
Stara Rumski Elita 2003.

Ad Fines's Avatar

Spojeno je kako si mi rekao. Sa serial porta na maticnoj povukao sam kabal na adat,al adat ne krece kad stisnem "play". U setupu kod nuenda za synhronizaciju sam pokusavao manje vise sve i svasta al nema promjene,stovise,nekad mi nuendo napise nesto kao "timecode" i stoji,pa cak i ne mogu pokrenut nuendo. Mozes li mi reci sta tocno i gdje trebam podesiti da mi adat krene sa nuendom. Ovakve stvari me izludjuju. Sve konektiras kako treba a on se pravi glup.Ista stvar se desavala i sa karticom,ja je stavim po propisu,a windowsi je ne vide!Ja na"add new hardw".....nista! 100 puta restartam kompjuter....nista. Skoro odustanem,kad on meni ....najednom nadje novi hardwer i trazi drivere....ma nemoj....sad kad ti hoces onda moze,a kad sam ja to htio ne dozivis me. Cudne su sve te spravice kad se pocnu inatiti,al manje vise im je taj trud uzaludan.
Ad Fines is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules