|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
vjerovatno misli? na polikolor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Za takvo farbanje ti je najbolji polikolor sto je i Shot verovatno mislio. Ja sam kod mene farbao sa polikolorom ali ti je najbolje da farbas tj. da prskas sa nekom pumpicom jer je mnogo lakse i bolje se pokriva nego cetkom.
Evo kako izgleda u gluvoj sobi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ako pozna? (punk)Maju iz Smedereva....puno ju pozdravi.....(mislim da je sad u Bg)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Mislim da znam koja je Maja u pitanju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ima fora kako napraviti spricu za boju!
Uzmes dvije slamke i stavis ih da se dodiruju u vrhovima pod kutem od 90 stupnjeva. To onda ucvrstis nekako da tako stoji. Jednu slamku stavis u casu s bojom a drugu slamku puses. I to onda sprica boju! Ali nemoj se nadati da ces tako pofarbati cijelu plohu. Ispuhat ces si pluca za 5 minuta! Bolje ce biti za neke tockaste efekte na vec ofarbanom.
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Ja sam farbao sa pumpicom za prskanje cveca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Koje sranje....'ko se odjednom sjetio stavit' ru?ke na jajnike...puno bi lijep?e bilo da nema tih rupa....kao i kod tebe
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Izolacija woofer-a od prostorije ispod | samsara | Monitoring | 13 | 14-03-2009 08:34 AM |
Pomoc oko akustike prostorije za bubanj. | Fly888 | Dizajn i konstrukcija studija | 68 | 26-02-2009 06:48 AM |
Velicina prostorije za studio | MACI | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 24-01-2005 11:05 AM |
Akustika prostorije za slusanje muzike | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 25-11-2004 02:12 PM |
Improviziranje gluhe prostorije.. | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 20-11-2004 12:24 PM |