Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 18-02-2004, 10:48 AM   #4
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Quote:
Originally Posted by Digital Cave
1. Probaj da namesti? Cubase kao master - Da li je isto?
2. Proveri da li Fostex (ako mu je pode?en tempo isti kao u sekvenceru),
posle nekog takta menja tempo, ili odr?ava zadati za ceo projekat.
3. Da li ka?njenje pravilno opada sa padom tempa, odnosno raste sa pove?anjem?

Ako su ti odgovori 1.Da 2.Ne 3.Da a jo? nije re?en problem - odnesi ma?inu kod nekog ko ima bolji MIDI interfejs (ili pozajmi). Ako ne poma?e idemo dalje.
1. probacu pa cu javiti (bicu sutra u studiju)
2. NA fostexu dok radi nije moguce ulaziti u menije, a kad je zaustavljen daje isti tempo kao na PC-u
3. I ovo cu morati da proverim, al ne znam kad, u svakom slucaju i kod brzeg i kod sporijeg tempa se raspadaju, i to posle 2-3 minuta, sto je prekratko za bilo kakav rad. A da drndam promenu tempa da bi ga podesio - to mi je nadam se poslednja opcija, jerbo bi to onda morao od projekta do projekta za svaku pesmu ponaosob. Mislim, zar je strasno ocekivati da je BPM STANDARDAN pobogu? ono kao, beat per minute....

ej sad se setih, da li problem moze da bude to sto su mi istovremeno ukljucene dve kartice - live i audigy? One su ubodene i instalirane i obe aktivne, al kad sam ovo radio, radio bih samo sa jednom - ubodem midi kabl u onu ciji drajver koristim za sync.
Arthur is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules