|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dali je neko radio nesto slicno, tj dali je ko napravio monitore? dali je to mogu?e i koja je razlika(normano da su slabiji).Citao sam na sajtu Ozrena Bilana ima jako kvalitetnih textova i jedan od textova je izgradnja monitora za studijo.Koliko je to izvodljivo i isplatljivo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Izvodljivo mozda, a isplatljivo je toliko da ih i sam g-din Ozren
ne pravi.Osobno sam upoznao strucnjaka, genijalac, ali isto preporucava originalne produkte. Ali, jedna napomena. G-din Ozren veeeeeliku pozornost posvecuje Control Room-u. Kada on vodi izgradnju studija, nastoji to izvesti sto je moguce savrsenije, i u takvom okruzenju iole bolji monitori dati ce odlicnu sliku mixa, odn. zvucat ce odlicno. A dalje je stvar osobe koja ih slusa. Pozdrav cijelom forumu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Kolko ja znam, u bg-u je Djole Jankovic pravio istovetne kopije (radili su cak i jos bolje) Dynaudia BM15 pasivaca za nekih 1000-1500 evra... Mozda je nekom skupo, al za te pare, moze dobiti mnogo vise...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ton magistar
|
![]()
zar notax ne radi monitore?
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
G Ozren Bilan je moj profesor iz Teh. Cranja (El.tehnicka skola Split).
Ima te li nekakvih pitanja rado cu mu ih prenjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Samogradnja studijske ezoterije | FrankoPanko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 246 | 20-02-2015 02:41 PM |
SAmogradnja, opet...? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 18-03-2014 07:49 PM |
Skyline Diffusor Samogradnja | DeMa | Dizajn i konstrukcija studija | 123 | 24-07-2011 10:21 PM |
-=Samogradnja Sony C800G clone=- | ProkDu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 04-03-2005 01:21 PM |