|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#14 |
Mason
|
![]()
Ma odakle vam to pucketanje na SP DIF-u? Kod mene ga provereno nema, vec sam naveo kako sam ga koristio i tu bi moralo da se pokaze... Sa HD recordera sam prevukao preko SP DIF-a traku po traku i nikakvo pucketanje mi se nije javilo...
Za sve one koji koriste flekovani SFP 3.1 toplo preporucujem (po deseti put) Timeworks Sharc One vezan na samom analog source (ili na busu) prilikom snimanja analognih instrumenata. Gater na njemu radi strava, a i kompresor je prilicno O.K. Narocito je zahvalan za one koji nemaju gluvu sobu... Sandro, jesi li probao ono Fender pojacalo? Svidja mi se sto ima emulaciju ozvucenja sa dva mikrofona i sto daljina mikrofona moze da se podesava...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cemu firewire ulaz na Audigy 2 sb0240 ? | vasko | Computer Hardware | 7 | 11-08-2009 08:00 AM |
audiophile 192 ne radi digitalni ulaz!? | koki | Computer Hardware | 9 | 30-09-2008 11:56 AM |
SPDIF ulaz u Lunu II | divinesound | Computer Hardware | 6 | 03-03-2005 09:08 AM |