|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Znaci, kad te neko lupi sakom po ruci dok sviras, to je - midi. To mi zena svakodnevno radi. Sad sam ukapirao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
A kad ti poklopac klavira padne na prste to je controller - afertouch.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Member
|
![]()
Povezao sam kako si rekao Sandro : ADAT source na ASIO. I zamisli.....USPELO JE (kazem "zamisli" jer ja sam majka nevolja). Svirao sam jedan midi instrument na prvom kanalu i poslije sam isti snimio na audio stereo kanalu, ali cujem da volumen nije isti kao na originalnom midi kanalu... nesto je slabiji...
PS. Sandro, budi ljubazan, "doteraj" moj projekt prema onome sto si objasnio gore, jer znam da cu ja nesto dirati sto ne treba, pa mi posalji. Eto na primer mikrofon sam povezao na 8 kanal ADAT B, a izlaze iz Sinta na 1 i 2 kanal ADATA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
ton magistar
|
![]()
evo ti projekt
sad ti iz prvog asio izlaza ide master od sx-a kroz druga dva saljes aux-send u pulsarove reverbe a cetvrti mono izlaz ti je bus preko kojega ces slusat ono sto snimas na microfon. znaci, kanal u sx-u na koji snimas vokal ces, dok snimas, routhat na taj mono bus a kad zavrsis snimanje onda ces ga usmjerit u mix (glavni bus). btw: sx bi ga treba automatski skuzit mono bus i cim kreiras mono audio kanal on bi treba bit automatski routhan na taj mono bus) kroz prva dva kanala od adat source ti ulazi synth, a kroz osmi ti ulazi mikrofon. ti kanali kroz direct out-e od stm 1632 ulaze u asio. prvadva asio destinationa ti sluze da snimas synth a na treci asio destination snimas mikrofon. btw: prema ovome moras i u sx-u kreirat input chanells. btw2: u aux sekciji od stm1632 ti je insertiran jedan reverb koji ti sluzi kod monitoringa tako da pjevac ima malo jeke u slusalicama. taj reverb ne ulazi u snimak. btw3: sad vanjski synth vise nemoj ukjucivat u vanjski mixer! ukjuci ga samo u adat interface!! eto, to je najosnovnije. meni nije problem napravit projekt, ali to moras ti cinit sam za sebe ovisno o tvomjim zeljama i nacinu rada. to i je ono najbolje kod pulsara. ja zaista malo koristin pulsarove devicese, ali ovaj routhing daje fantasticne mogucnosti. ako se te mogucnosti ne koriste, onda je bolje uzet za manju lovu neku drugu karticu.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|