|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Member
|
![]()
Pa, koja je zadnja verzija SX-a ? Dali je 2.01 ? Pa, mogu. Ali zar je neka velika razlika ? Dali SX verzija ima neku ulogu u kreiranju SFP projekta ?
Mogu ako je potrebno prec i na Nuendo, ali ne znam dali se mogu snac, bojim se da ces morati jos puno pitanja da mi odgovoris poslije za nuendo. Ako si voljan, OK. Dali pesme koje sam aranzirao u SX mogu ucitavat u Nuendo ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() SX i Nuendo su ti potpuno kompatibilni i vrlo slicni. Ono sto uradis u SX-u mozes nastaviti u Nuendu i obratno. Ako si se navikao na SX onda neces imati problema sa Nuendom posto, kazem, veoma su slicni (isti im je otac ![]() ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Poslusaj Pedju i instaliraj Nuendo. Posle ces biti srecan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Member
|
![]()
A koja je zadnja verzija Nuenda ?? I ima li neprilika kao sa sto je imao moj SX sa MIDI emulated kanale, Midi port enabler i slicne stvari... ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja koristim 2.01 jer nisam nabavio zadnju 2.1. Nisam primetio nikakve probleme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#57 |
Member
|
![]()
Sandro,
Na zalost nemam Nuendo 2.1.0 nego verziju 2.0.1 Proverio sam da nemam mozda Cubase SX najnovu verziju, ali ne...imam verz. 2.0. Tako da preostaje jedino da popravljamo "nelogicnosti" na postojecem SFP projektu sa postojecim SX 1.xx. Na primer kako da smanjimo broj nepotrebnih BUS-eva, i kako da napokon dobijem MIDI instrumente na Masteru koji snimim na WavLab ili Cubase SX. U momentu kada nadjem Nuendo 2.1.0 build 10, precicu na taj sekvencer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Member
|
![]()
Skinuo sam danas update 2.1.0_10, ali prilikom instaliranja trazi mi NAME i SERIAL NUMBER nuenda. Dobro, nisam uspeo instalirat kada procitah da prvo treba skidat update 2.1.0 pa poslije 2.0.1_10.
Nego, Sandro, hajde dok ja sredim ove stvari pomogni mi da doteram taj moj projekt sto sam ti poslao. Znaci tu je problem sto fali MIDI signal u MASTERU i kako reducirati "visak" BUS-eva . |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
ton magistar
|
![]()
sve cemo sredit, samo ja prvo moran kod sebe sredit neke stvari. sori
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|