|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 | |||
Member
|
![]() Quote:
Gusto?a ?ega?!! Ja dosta radim s panoramama reverba, i nikada ih ne stavljam sve u centar,nego i njih panoramski raspore?ujem kao i aran?man. I tu je dio pri?e,jer i efekt je boja kao i instrument. A ?to se ti?e monokompatibilnosti, stvar je danas druga?ija jer su ve?ina radija i TV-a stereo,a ne kao nekad pa mono polako kao slu?anje nestaje.Slu?ao sam nekoliko stvari od Tota novijeg datuma, pa u monu nestane pola toga (samo na nekim songovima), a No1 su u pop-rocku. Za to ?ta ti govori? rade se posebni mixevi ako se u monu ?eli sve potpuno zadr?ati (radiomix, AM-mix), ako je pjesma koncipirana netipi?no.To nisu varijante originalnog mixa, nego potpuno druga?iji, (druge jeke i ostalo po potrebi). Ali generalno se sla?em o tome ?ta si napisao,to je dio teorije iz onih tutorala koje ?itamo i sigurno je ispravno, ali svakodnevno su noviji zahtjevi, potrebe i mogu?nosti P.S. Oprostite na ? i ? svi na forumu jer me to z....aje cili ?ivot!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vokal i Reverb | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 45 | 27-03-2005 10:45 PM |
-=Reverb=- | ProkDu | Vlado Georgiev | 3 | 26-02-2005 12:00 AM |