|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
btw: dva su izlazna porta. jednega (recimo) koristis za pulsarove devicese (16 midi kanala za pulsar), a drugega spojis na Pulsar2 MIDI destination, odnosno na midi out od kartice i tako dobijes 16 midi kanala za vanjeske spravice!! molim vas, probajte ovo: u program files/steinberg/nuendo 2/MIDI Port Enabler ima jedan file koji se zove ignoreportfilter. primistite ga jedan folder nazad, odnsono u nuendo 2! jeste li sad dobili listu portova (koji nisu "emulated") u devices setup/windows MIDI ?
![]() |
![]() |
#13 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ton magistar
|
![]()
cekaj, cekaj!
jos nije gotovo. sad otvori empty nuendo projekt i podji u devices setup! 1. deaktiviraj sve u all MIDI 2. deaktiviraj sve u direkt music 3. u deafult MIDI ports stavi kao default one koji nisu "emulated" 4. u windows MIDI aktiviraj ulaze i izlaze koje hoces btw: koja ti je verzija nuenda? jeli built 7 ili built 10?
![]() |
#15 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Build 10 je u pitanju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
recimo, namistin u direct music da mi se ne vide emulated kanali, a kad ponovo udjen u nuendo sve se vrati na staro. doduse kanale od giga studia i onog windows syntha zapamti, a portove od pulsara nece. takodjer u windows midi, prominin imena portovima i dok san u nuendu sve je ok, ali kad ga zatvorin i ponovo udjen opet se vrate stara imena. poludi san ![]() znan da je ovo minoran problem, ali ako je u 2.01 radilo, zasto sad nece!!? ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Mason
|
![]()
Malo se nisam snasao sa forumom, nisam odmah provalio kako su obelezene teme gde ima novih odgovora. Ovo je malo diskretno...
L&M (Elem) Sandro, pratio sam tvoja uputstava, ali sam sve to radio u Cubase SX 2.01 (svaka cast za ovo) i kod mene je sve zapamtio, ali mi nedaje aktivaciju u windoes midi. Sto se pamcenja tice ostaje samo da restartujem racunar i ucitam novi project u scope da vidimo dali je onda o.k. Inace, u windows midi sada vidi sve, ali ne daje da se bilo sta ucini aktivnim.
![]() |
#19 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
baci oko ode. nadan se da imas dobro srce ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
ton magistar
|
![]()
btw:
![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MIDI i NUENDO | Moritz | Audio Software | 6 | 26-05-2006 10:01 AM |
Problem sa Midi Device Manager u SX/Nuendo | Mogli | Audio Software | 7 | 27-07-2004 11:54 AM |