|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
Pozdrav i tebi a i svim foruma?ima.
Dakle da objasnim onako bukvalno(to radi sebe) Gre?ke koje sam ja na?ao u SX provjereno su bugovi jer sam i kod kolega probao i ista stvar.A i ja li?no imam dva sustava upravo da bih isklju?io neugodnosti. Dakle u SX (1.0.6) u midi edit kad ozna?i? notu(kockicu) i pomi?e? ju sa strijelicom prema gore ili dolje ona ne daje to?an ton na zvu?niku fula jer kad klikne? sa mi?em onda je ispravno a kod pomicanja vi?i pola tona(ili ni?i) Druga gre?ka ili falinga je u List editu(e u nju nisam siguran razuvjerite me) kad ozna?im odre?enu notu npr C ne mogu da mi samo izbaci sve C note 5-ici sam i?el na Mask-Mask event exactly i sve je ?ljakalo sve C note su bile u listu i mogao sam ih lijepo dinamitizirati itd....Ovdje nikako dali grije?im...Pozdrav PS stvarno bilo bi fanta da sa SX-2 sve urede da normalno radi. a ne da ix stvari koje je LOGIC pre?vakao od kad oni tek misle to sad rije?iti.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo | Tolerancija | Audio Software | 19 | 08-02-2008 07:12 PM |