![]() |
#2 |
Super Moderator
|
![]()
Takodje sam vrrrrlooo zainteresovan.
Ako je neko koristio vishe monitora neka opishe razlike izmedju njih. Da li je neko koristio sistem sa subwooferom? Posebno me zanima kakva ste iskustva imali sa monitorima po pitanju basa. Koliko "silaze" i koliko lazu u basu?
![]() |
#3 |
Super Moderator
|
![]()
Pazi ovako....
Moje misljenje je,slobodno me ospori ako mislis da nisam u pravu,da monitori nikad ne lazu...NIJEDAN. Njihova linearnost zvuka se u nijansama meri a naravno tu su frekvencije koje mogu da malo zezaju. Prva i NAJVAZNIJA stvar je da se nauci slusati na monitorima i ako se tu "obrazujes" kako treba onda si neprikosnoven i apsolutno ti nije potreban nikakav raspon frekvencija samog monitora. Ja imam,kao sto vec verovatno znate jer sam to hiljadu puta rekao ![]() Naravno ne kazem da su svi monitori isti jer im cena ne bi bila toliko raznolika ali cinjenica je da je uvo najbitniji segment citave produkcije. Boskovicu...tebi odgovaram i na NS10 slusao sam ih i sto kazes standard su.Ne secam se koje je pojacalo koristeno ali znam da sam bio vrlo iznenadjen zvukom koji propustaju. Narocito su mi se na prvi utisak svideli niski tonovi koji su odradjeni na vrlo mek i dubok nacin.Srednje i visoke nisam mogao da odredim mislim po kvalitetu jer su cini mi se ekvivalentni sa mojim monitorima ili sam neodredjen..... E to je to bio pro ![]()
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
E SAD OVAKO
LEGENDARNI NS10m NEKADA DAVNO SU BILI MONITORI KOJE JE BILO NEZAMISLIVO DA IH NEMAS, ALI VREME SE PROMJENILO A TAKODZE SE PROMENILA I MUZIKA A TAKODZE I MONITORI.DANAS IMA VELIKI BROJ MONITORA KOJI SU DALEKO BOLJI OD YAMAHINE- NS10M I KOJI NEMAJU TAKO IRITIRAJUCI ZVUK. JA LICHNO KORISTIM DYNAUDIOACOUSTIC BM6 I SAM VRLO ZADOVOLJAN A IMAO SAM I BM15 KOJI SU STVARNO MOCNI. TU MORAM DA SPOMNEM I SERIJALA GENELEC KOJI JE PO MENE NAJBOLJI MONITOR SVIH VREMENA.
![]() |
#5 |
Super Moderator
|
![]()
Koliko koshtaju BM6?
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
|
![]()
Da, BM6 su pasivni....
A shto nisi uzeo BM6A, aktivnu verziju tih monitora?
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]()
Poznajem jednog Slovenca sa audioforums.com koji je godinu dana tragao za monitorima. Na kraju mu je izbor pao na Event 20/20 i BM6.... opet mesec dana citanja reviews, postova.... evo ga sada, Primoz je kupio BM6
![]() Kaze da je jako srecan sa njima
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Razmisljam da kupim Tannoy System 600 po ceni od 488 eur.
Imao sam Behringer i nije mi se svideo. Mislim da laze u basovima. Sta mislite o ovom gore? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
|
![]()
aaaa.... nisam video da nema predznak A (aktivni).... mislio sam da si nasao 600A po toj ceni.....
A zasto ne pogledas Event? Jako dobri monitori. Event PS6 je 600 eura kod Skymusic-a, a oni su skupi.... verujem da ima negde jeftinije..... Kad sam ih vec spomenuo, trenutno je akcija neverovatnog snizenja Creamware i RME kod njih
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitori... Help! :) | zlobisha | Monitoring | 20 | 01-03-2009 04:04 PM |
monitori monitori monitori | balthazaar | Monitoring | 23 | 16-07-2006 08:00 PM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |
monitori ... | SumAnuT | Monitoring | 4 | 15-11-2004 12:10 PM |