|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#14 | ||||||
ton magistar
|
![]() Quote:
Quote:
medjutim, fazni problemi i mono-nekompaktibilnost se mogu javit uvik. narocito kod snimanja sa vise mikrofona, pa cak i kod snimanja sa provjerenim stereo tehnikama. korelator cesto poludi i kad se koristi neki "normalni" vst reverb (wave arts - masterverb), delay ili modulacijski efekt. naravno da o tome vodim racuna. Quote:
neki dan sam dobio remixirat jednu stvar od seida memica vajte. dobio sam 26 stereo traka, na koje sam ja jos snimio 5 kanala klape. dakle 26x2+5=57 kanala. pjesmu sam smiksa kombinirajuci native, uad i pulsarove efekte (nisam koristio nijedan vst instrument) na 4ms latencije. bas me zanimalo pa sam spustio latenciju na 3ms - samo je malo cpu skocio i malo vise plesao ali je i dalje sve sviralo bez problema. napominjem da nisam koristio audio export (rendering), nego sam cijelu stvar (realtime) snimio u wavelab. Quote:
kad sam prvi put otvorio sx bio sam odusevljen poboljsanjima u audio domeni. medjutim, kad sam poceo ozbiljnije radit u njemu shvatio sam da to (jos uvijek) nije alat za mene. nabrojit cu samo nekoliko stvari koje me izludjuju:
znam da samo odgadjam neminovno, ali su u pitanju veliki kompromisi za mene. ![]() Quote:
hm, ali i njegov midi jos uvik zaostaje za vst32. Quote:
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo | Tolerancija | Audio Software | 19 | 08-02-2008 07:12 PM |