|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Rumski, prijatelju, ne trebas se izvinjavati,
a na kraju krajeva nisi slabo informiran, koliko mogu primijetiti. VampasGroup je jedna grupa koja egzistira vec 7 - 8 godina. U grupi su ljudi koji odavno "muku muce" sa audio (prvenstveno) softverom. Pojedini tipovi su bili direktno vezani sa poznatom "RADIUM" grupom, tako da je dosta stvari uvijek bivalo "taze". U mene u BiH je slaba internet konekcija, a sto se tice softvera, ono sto je danas izaslo vani - navecer sam mogao imati. Kao jedna vrsta foruma zatvorenijeg tipa. Ima tipova ?panjolska, Brazil, USA, mislim da je jedan tip bio iz Srbije, ali ga nema nesto u zadnje vrijeme. U grupi se vrsi razmjena softvera preko odredjenih programa za "sharing". Nema problema sa virusnim aplikacijama; kad nesto zagusti kod instalacije softvera, ili ugradnje hardvera, uvijek se javljaju svi sa savjetima, helpovima itd.. itd.. Eto ga. Za Bakija: Ako ti nije problem, mozes li mi izdvojiti sa CD-a samo Program Alembic Bass (sa CDxtract-om), pa ga poslati e-mailom. Ili da mi snimis cijeli CD pa ga posaljes u BiH. Za uzvrat trazi nesto od mene, neki Sample CD ili drugo. Ako imas jos nesto u EMU formatu, posalji spisak na: ante.rados@tel.net.ba Hvala unaprijed i pozdrav svim clanovima foruma ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gdje kupiti ovu knjigu: Cubase Sx/Sl: Mixing and Mastering | Edi Prog | Tutorijali | 5 | 10-08-2009 06:18 AM |
AKAI CD300XL savjeti i upute | ailein | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 29-04-2009 01:48 PM |
Mixing And Mastering Tips For Your Music, by Jeffrey Fisher | alen | Tutorijali | 12 | 11-09-2006 02:11 AM |