|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
..ma nije u tome fora vec u tome da nas je vecina ostarila ilti omatorila!
![]() Mladi nazalost ..malo su leni da pretražuju (kao nekad i mi) pa postave pitanje a mi lenèuge (teško se odvojit od boce pive) to ne registrujemo. ![]() ..Ovak za vocal ti je NAJ bitnije pravi vokalista..ili barem pravi..: 1. ton, zvuk ili boja vokala (ako je mutan neupeèatljiv O bodova) 2. dinamika vokala ( compress ili neki dodaci unište ono bitno) Kad imaš ta dva odnosa (uz neko znanje pjevanja..vibra, zavijanje itd) onda se isplati sa ostalim dodacima "ukrašavati" glas..i naravno s tehnikom snimanja. Imaš savjete na forumu duplo snimanje pa razbacati L/R..pa caki i trojna snimka L/S/R pa se dobije neka prisutnost i upeèatljivost vokala! Probaj stvarno malo pretražiti naš forum imaš jako..jako dobrih savjeta a i jako loših. Postoji jedan mladi pjevaè iz Cro koji visoko kotira na listama ali za mene i još neke je jeza kad doðe do "i". Taj njegov "i" je toliko iritantan da dobiješ zapletaj creva kad ga slušaš. A zašto? Jer mladi (po meni) ni malo nedaju vremena da to riješe... ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sirina vokala | StevicaNish | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 03-09-2014 01:59 PM |
Produkcija vokala - SOS | alfom | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 19-11-2013 09:06 PM |
Obrada vokala | lirikzg | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-06-2010 03:52 PM |
Glazba sa ili bez vokala | Midi | Razno | 0 | 28-02-2010 12:12 AM |
Usnimavanje vokala | Harry | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 14-07-2008 12:44 PM |