|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Radim u Sonar-8 sekvenceru. Imam RME Multiface-1 karticu i Rode NT1 mikrofon. Želim da usnimim vokal i pošto nemam kvalitetan hardverski limiter, èesto dolazi do "probijanja", tj. vidim da usnimljeni vokal na nekim mjestima fuzira.
Zanima me: može li da se neki limiter doda na inputu, tako da limitira vocal veæ tokom usnimavanja, tako da sprijeèi fuziranje. Prijatelj mi reèe da to postoji u Cubaseu, pa pretpostavljam da onda postoji i u Sonaru. Ukoliko postoji ta moguænost, molim da mi ukratko napišete postupak, kako da to uradim? Hvala.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Unmasking vokala? | MusicMen | Audio Produkcija - Osnove | 9 | 06-07-2021 09:49 AM |
Zaglavljivanje kabla u inputu interfejsa! | Ngino | Computer Hardware | 4 | 25-12-2014 05:00 PM |
Sirina vokala | StevicaNish | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 03-09-2014 01:59 PM |
Obrada vokala | lirikzg | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-06-2010 03:52 PM |
Glazba sa ili bez vokala | Midi | Razno | 0 | 28-02-2010 12:12 AM |