|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Zasto 5'' ? Soba ti je skoro kocka, modalno dupliranje, nije dobro, svakako ces imati problema... Po meni je mit da u "manjoj" sobi mora mali zvucnik netacan, a sa 5'' nicega ispod cirka 80hz se neces naslusati. Ja bih isao na 6'' kao taj alpha kojeg si slusao. Odabir monitora je stvar licne preference, treba da ih sam poslusas sto vise i vidis koji se tebi licno najvise svidja kako zvuci. Neki ljudi ce ti reci kako je Adam los, drugi ce ti reci kako je Eve los, treci ce ti reci kako je ATC los (ima i takvih), cetvrti ce reci da je PMC bez veze, peti ce reci da je Neumann KH bez veze itd... Monitoring je stvar licne preference, kupis ono sto se tebi najvise svidja kako zvuci. Last edited by Jan; 17-11-2019 at 03:56 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupovina preko E Bay..i online kupovina uopste | korenjak | Razno | 10 | 06-12-2011 06:26 PM |
Gibson u lavirintu novih tehnologija | awacs | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 17-10-2011 05:10 PM |
Tascam 14 novih proizvoda | STUDIOTON | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 10-10-2009 03:08 PM |
kupovina novih uredjaja u inostranstvu | RAJKO | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 09-04-2009 11:08 PM |