|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Uh, sto ja licno ne volim taj 80s sound... Ni modu tih godina, estetiku uopste.
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
@rhino
uh, ja mislim da sam ja jedan od retkih koji bas voli taj gejted drum zvuk ![]() ![]() ![]() ![]() ...dont judge me, ok! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 18-12-2018 at 04:57 PM. Reason: quote |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
e to sam i hteo da kazem Vaso, nznm zasto, ali meni prija samo na bubnjevima, dok mi na sintevima stvara muku ali bukvalno. ja sam to protumacio (subjektivno) tako sto mislim da volim kad zvucnu sliku tumacim kao celinu ali mi je izuzetno muzikalno kada se od grupe instrumenata cele zvucne slike izdvaja neki u svojoj dimenziji... dal svojim tonom ili karakterom, ili "kontrom" - u ovom slucaju gejted verb na sneru... kroz muziku 80ih nekih istaknutih hitova (dal zbog tehnika snimanja, dal zbog yt, dal zbog kvaliteta snimaka uopste) uglavnom sve kao i drugo ima dinamicki raspon, ali mi se cini da je tad i sama tehnologija omogucila da se krene sa "ektremnijom" kompresijom, pa dosta stvari su in yo face, a one koje nisu, tu je gejted reverb da izbije oci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
What is a good recording studio? | paris.rukiz | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 01-09-2009 03:59 PM |
HOME RECORDING STUDIO - Rod Gervais | gricko | Tutorijali | 0 | 21-03-2007 09:47 AM |
BUILD YOUR OWN PC RECORDING STUDIO | diviner | Tutorijali | 16 | 05-09-2004 05:51 AM |
studio buddy - the home recording helper | SandRob | Tutorijali | 7 | 12-10-2003 02:31 AM |