|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Zeznuo sam nesto verovatno slucajno, kada prevucem audio traku iz nekog prozora direktno u Cubase, nece da je ucita, pojavi se onaj iksic, kao da to nije dozvoljena operacija, (a pre je radilo), sada samo hoce kada idem preko menija na import.. Kako to da enejblujem???
Trazio na youtubu ali ne mogu da nadjem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Isti problem cubase 32bita,sve radilo besprekorno cak sam i sa desktopa mogao da prevlacim u free audio traku i iz cista mira izgubim tu opciju drag and drop.Dolazim sa dawa gde se sve svodi na slobodu i na dohvat ruke svaki zvuk ali ovo se je josh jedna stavka zbog koje sam preshao na Ableton.Ako neko ima reshenje dajte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
uspeo sam da izguglam, kaze ako je program podignut kao "run as administrator" zbog toga ne radi, treba to da se unchekira i onda ce raditi.. probao i u tome je bio problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem Cubase SX3 i win xp x64 | duksy | Audio Software | 2 | 28-12-2014 04:58 PM |
Cubase 5 audio import | comi_legenda | Audio Software | 5 | 27-04-2011 03:32 PM |
Import audio i tempo | drzox | Audio Software | 2 | 23-02-2010 09:26 AM |
CUBASE IMPORT vise MONO traka odjednom | ANITA | Audio Software | 26 | 20-12-2005 11:06 PM |
SX 2 i import video fajlova | Sleepgolfer | Audio Software | 15 | 05-08-2004 12:21 PM |