|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozz drugari, nabavio sam Motu Traveler audio karticu i pre par dana mi je stigla Fire Wire PCLe kartica za racunar sa TI cipom! Instalirao sam je i to je OK, racunar je vidi. Panje je, kada instaliram najnovije drajvere i softver sa Motu sajta, odradi instalaciju i instalira mi izmedju ostalog i Cue Mix FX ali nece Cue Mix DSP !!! Pokusavao sam da pronadjem o cemu se radi ali, ne ide !!?? Ako moze pomoc nekoga ko je imao slicno iskustvo/problem, ili pomoc ljudi od znanja kako instalirati i gde pronaci ovaj gore pomenuti softver/instalaciju za Cue Mix DSPmikser ?? U uredjaju (Traveleru) je firmer 1.07. Evo i slika oba virtuelna mixera!! Nadam se da sam jasno opisao u cemu je problem !! Prva slika je Cue Mix FX a druga Cue Mix DSP. Pozz Aleksandar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
Ne vide se nikakve slike u attachmentu....
Ali svakako - CueMix je CueMix. DSP ili FX, potpuno je svejedno, zavisi od uredjaja i chipseta na njemu... mozda te buni to sto je stari Motu drajver bio DSP, a sada je FX (npr. ja imam Traveler mk3 i imam CueMix FX, nemam DSP, ali to je jedno te isto ![]() Tako da, ne brini. Dokle god ti Motu Setup prijavljuje da je kartica online, i dokle god ti bilo koja od CueMix aplikacija radi, you're good to go. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() ![]() ![]() Izvinjavam se propustio sam da postavim slike !! Prva slika je Cue Mix FX a druga foto je Cue Mix DSP Znaci, po meni razlika je oigledana, pa zato i pitam !!!?? Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Bitch, hvala ti na dgovoru, evo postavio sam slike , prvog i drugog miksera gde je razlika ocigledna !!?? Nisam jos nista koristio/radio sa mix-om, da bih dao komentar, bukvalno tek trebam upoznati Traveler, i njegove mogucnosti !!! Imam Tascam DM24, koji cu vezati optikom sa Traveler-om i analogne signale sa inserata od DM 24 u Traveler, tako da imam 16 kanala istivremeno !! Normalno iz Traveler-a ide Fire Wire konekcija u racunar ( imam Cubase 5 u racunaru) ! Nadam se da negde ne gresim !!???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
SuperModerator
|
![]()
Razlika u izgledu je zato sto je proslo nekoliko godina
![]() Sve u svemu, bitno je da ti radi CueMix, a da li pise FX ili DSP bas te briga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Da, konacno sam ukapirao o cemu se radi, i da u pravu si, ovo je ista stvar samo je izgled drugaciji !! Videcu ovih dana kako to funkcionise, pa ako se snadjem dobro je, ako ne bicu slobodan da se javim da mi pomones oko eventualnih problema i zezalica ako si raspolozen i imas vremena !!! Na MOTU sajtu sam pronasao da je ovo valjda zadnji Audio instaler za Windows (MAI_Win_66814 i MOTUSetupMIDI57483), ispravi me ako gresim !!!?? Pozz i jos jednom zahvaljujem
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|