|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Ehehe...igrao sam se malo...pokušavam da nađem upotrebu guslama...i sve vreme kontam distorziju i vah...e sad, ovo je snimak nečega sa neta, ali ko ima pristup instrumentu, eto prilike za igranje...
![]()
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Haha, našao sam taj sempl i pokušao da se igram, ali taj instrument je nedodirljiv. Doduše, sećam se još iz vremena dok sam radio s Rambom da se gusle baš opiru maltretiranju aparatima. Taj instrument je toliko lud sam po sebi da mu bilo koji tretman samo odmaže.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Sad sam i ja probao malo da se zezam sa njim i kada se stavi gitar rig na njegov insert bogami prava metal gitara ne kao ramstein ali sirovo.dist i wah dva omiljena efekta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Pa dobro sad, i klavir da proturiš kroz metal rig zvučaće ko nekakva metal gitara. Ali kod gusala je glavna fora u načinu sviranja i tim nenormalnim intervalima koji se sviraju, a svaki tretman baca taj glavni argument u drugi plan i ostane ti raštimovana HM džitra.
Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji lampaski dist? | dawid | Gitarska Produkcija | 9 | 22-01-2007 05:05 PM |
Gusle sample | arados | Audio Software | 23 | 07-05-2005 04:57 PM |