|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav društvo,
evo, samo 20 godina otkako sam napisao ovu pjesmu je gotova. Imala je nekoliko verzija, snimaka, mikseva, ovo je finalni. Sve su "živi" instrumenti, ima analogije, digitalije... Miksao kolega Shot zajedno s mojom malenkoÅ¡ću, mastering se radio u Mercury masteringu. Bilo bi mi drago čuti vaÅ¡lje miÅ¡ljenje. o pjesmi, miksu... Hvala ![]() https://soundcloud.com/igormilovcic1...ee-her-smiling |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Beatles - Rani Pink Floyd zvuk, bravo
![]() A i pisma mi je super |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Ovako bi verovatno zvučao Harisonov All Things Must Pass da ga je producirao Džordž Martin, a ne Fil Spektor. I odlična pesma, naravno.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
P.S. Ima jedna jedina stvar koja me baÅ¡ nervira, a to je Å¡to je ona solo/kontrapunkt gitara stereo. Da je mono, na jednoj strani, i da su oni prateći vokali na drugoj umesto u sredini (isto mono) taj deo bi procvetao. Å*teta, jer je sve drugo baÅ¡baÅ¡ odlično.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
P.S. Ima jedna jedina stvar koja me baš nervira, a to je što je ona solo/kontrapunkt gitara stereo. Da je mono, na jednoj strani, i da su oni prateći vokali na drugoj umesto u sredini (isto mono) taj deo bi procvetao. Šteta, jer je sve drugo bašbaš odlično.
Pozdrav, Vasa Hvala na lijepim riječima, a naravno i na kritikama. Sad kad kažeš, mogu zamisliti i vjerojatno bi bilo super, ali dosta je kompleksan bio i miks i snimanje i sigurno su mi neke stvari i promakle. Možda bi još i neki mikro pomaci u nivoima bili bolji, ali odlučio sam da moram završiti i prijeći na sljedeću pjesmu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Ma žao mi je Å¡to bi ta melodija, da je konkretnije tretirana umesto da je ovako maglovita i u drugom planu, doprinela logičnom razvoju pesme do onog dela sa duvačima. Ovako je sve manje-viÅ¡e ravno do tog duvačkog dela. Ali, opet, toliko mi se sviđaju harmonski sklopvi da me za sve to zapravo i nije toliko briga.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Jako sam se s tom gitarom mučio u miksu. Do te mjere da je skoro letila van iz pjesme. Ili mi je pretiha, ili mi je prekrivala vokale. U principu nema nikakve obrade na njoj - to je bio Vox ac15 pojačan do kraja i to je to. Å*to god sam probao napraviti zvučalo mi je loÅ¡ije od same snimke pa sam pustio tako... Drago mi je da ti se harmonijska struktura sviđa - ima dosta harmi, ali nekako teku pa nije dojam da ih je toliko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
You see her smiling | igormink | Promocija radova | 16 | 01-09-2010 01:54 AM |
autorska prava | SumAnuT | Razno | 0 | 28-10-2009 11:10 PM |
Autorska *prava*?! Think again... | kravadinka | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 18-05-2009 11:10 PM |
AUtorska prava! | SILENttONE | Razno | 4 | 18-01-2009 10:16 PM |
Autorska prava? | Danny Lou | Zoran Vračević - Vrač | 16 | 28-08-2006 11:57 PM |