|
|||||||
| Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
evo vratih se od zubara (duga sesija bila bogami
) pa da odgovorim i bokiju.Joj kad bi samo mogao da cujes sta sve imam na hardu,toliko club-dance traka,za koje verujem da bi dobro prosle ,uz jos bolji marketing (za produkciju nema tu sta,zato sam i ovde) da ne bi mogao da verujes.Ne znam koliko godina imas,ali nadam se da ti je ukus svestran i univerzalan, da mozes da cujes kvalitet cak iako ne slusas tu vrstu muzike (ako me razumes).Sredim malo vokal semplove ,procistim sta jos treba i traka je spremna za distribuciju ,(ili free download,jer koji jos artist zivi od prodatih kopija,svi oni zaradjuju po turnejama i festivalima najvise) a cucete sigurno vraticu se ja ovde kada bude sve kako treba, ako bog da kako sam zamisljao.Za sada jos uvek je hobi,jer radim ono sto volim i ne zanimaju me pare, boli me uvo ,one ce doci same. Eh sad,sto se tice m50x na scarlett 2i2 2nd generation po yt-u sam gledo da se savrseno uklapa sa istom,makar sam tako vidjao Moze da bude da je marketinski fazon ,kao sto je recimo i krk rokit 5 po celom svetu u studijima ,na svakoj slici i klipu ga vidjas ,ma nemoj hehe najneprecizniji monitor u istoriji ali dobro,makar lepo izgleda ![]() Nije problem da ih cujem,to je bas onako najmanji ,a ni za pare mi ne bi bilo zao ako bi znao sta uzimam.Bas sam iz fazona da jednom u zivotu nesto kvalitetno imam ,da me sluzi i da ne razmisljam.(naravno proveravace se svuda traka koju mix/master gde stignem pre izdavanja na svoju ruku - YT,SC i ostalo).Mislis da kutije u tom rangu nece dati odgovor na low endu i slicno? Mislis da je na primer bolja opcija da kazemo adam a5x + Sub 8 ili jbl lsr 305 + 310s Sub uz akusticko sredjenu prostoriju naravno? Znaci nista bez sub-a,i to je u redu ,samo neverujem da ce se to uskoro desiti ,ne samo zbog para,nego zbog prostorije ![]() Nekako mi sve to deluje za sada po malo zbunjujuce,headphone amp ,polovan dek ili nesto sto ima snage..bas nemam pojma kako i sta bi sa tim ,mada imam gajbi neko caletovo pojacalo iz 80tih (valjda) koje je kaze da je brutalno i preko njega svira bas gitaru.Ne bih da lupam ,ali morao bi da ti dam ime kasnije cim saznam.Ja bih nesto jednostavnije,bez puno zackoljica i "dzidza midza" scarlett 2i2 ,m50x i je to Kasnije eventualno sto kazes da odem do studija i poslusam potencijalne trake sta sam i gde sam ,na skupoj opremi.Hvala puno na savetu i na vremenu,ziv bio takodje!!!!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Komšiluk će te obožavati ako još i sub uvedeš u priču
![]() Pozdrav, Vasa