|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Slucajno mi izletela numera od Sie:
Sia - Santa's coming for us https://www.youtube.com/watch?v=V3EYjVPRClU Posto je Sia u pitanju ocekivao sam neki mix koji ce da bude "UU kako su ovo postigli" a dosslo je do toga da mislim da je mnogo lose odradjen vokal...sibilanti a i sve visoko da je preglasno...pa da pitam strucnija lica, da li me sluh vara ili ovo stvarno 'lose' odradjeno? s obzirom da je sve ovo oficijalno, vevo i tako to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
uh, cuti ja se uplasio da mi nije nesto do zvucnika ili sluha ne dao bog
![]() a i vidim dosta gresaka u mom postu...da, nije los mix nego se eto ni meni ne dopada bas...a i sibilanti su ok, nego verovatno sam u brzini cuo pa me het malo tu zavarao a i ta filozofija za mixanje za telefone, tablet, sluske itd je zanimljiva..moracu nekad dublje da razmislim i o pravljenju takvih, i da li se 'isplati' |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Hah, šta ga znam, meni su se pre par godina smejali kad sam pominjao da je za pop muziku važnije da se dobro čuje na telefonu i na jeftinim in-ear sluškama u busu nego na kvalitetnom kućnom sistemu. Ta muzika se uglavnom i sluša na taj način. Inače, meni ovaj video na YT čak zvuči mutavo jer je ceo visoki opseg toliko zgužvan i bez tranzijenata da se više ne zna šta je sibilant, a šta hihat. Ali na mobilnom sve ima smisla. Poslušaj ako te ne bude mrzelo. Zanimljivo.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Poslusao sam na fonu, kul zvuci...ali kad opet razmislim..ako se mixa za telefon (opet se i tu sistemi razlikuju ali nema veze) tu onda i ne mora dinamike da ima ja mislim...a ovima sto mixam posto ne insistiraju na glasnoci to ne bih da menjam nikako...(iako iskljucivo rade sa bitovima sa yt-a koji su kompresovani vec ihaha..)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mackie D8B Vase misljenje! | Insomnia Studios | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 21-12-2009 06:33 PM |
Vase misljenje o konfiguraciji ? | 66musicman | Computer Hardware | 17 | 25-08-2009 01:29 AM |
Vase misljenje o... | kravadinka | Audio Software | 5 | 02-02-2009 09:49 PM |
vase misljenje o ovom mikrofonu | euroband | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 11-01-2008 07:47 AM |
vase misljenje | Knez23 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 28-12-2007 09:36 PM |