|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Pohvale – ima ih previše da bih ih nabrajao.
Zamerka (jedna jedina) – voleo bih da kick ima izraženiji atak. Ne onu klasičnu „tačku“ na 3k, nego nešto onu koja kaže „k“. Neki mid-mid, takoreći. Čisto da ostane isto ovoliko zajedno sa basom, ali da se razdvoji od njega taman toliko da još jasnije naglasi gruv. Mada je cela slika i ovako sve pet. Dobro, 9.3/10. Pozdrav, Vasa P.S. Svečano me zabole uho da li si radio ITB, OTB ili WTF, ovo je naprosto dobar miks. Zapravo dobar aranžman pre svega.
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
za kick znam, tu sam zajebo, uzeo sam mu na 250hz i 1k mozda previse.. to mi je defaultno kod "standardnih" kickova, jbg. a bilo bi fino da je malo više vintiđast ![]() p.s. meni su čudne rasprave ITB vs OTB kada slušamo mixove top mixadžija.. tu se nista ne kuži.. sve je za 10. ali meni outboard daje malo "mojo" efekta, pogotovo sa distorzijama kojima je fizicki lakse i brze naci sweet spot (Ibanez TS808 je btw, najbolja sprava koju sam ikada upalio u studiju)
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
plusevi i minusevi
![]() - dopada mi se uvodni riff - ne dopada mi se bass kako je zamišljen - ritam akustična gitara se (bar kod mene na sluškama) ne čuje uopšte (ako nije slikana samo za spot) - posle dela sa Ouo i Ou A-a..(kada se pojavljuju devojke) trebalo je ubaciti neki paklen gitarski solo (recimo neki Brian Setzer fazon) i to možda izaći iz G dura u D pa posle vratiti i na kraju završiti stvar mnogo zvučno bogatije i pompeznije. - energija cele pesme je vesela, poletna tako da je to sasvim ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Meni sve super, imam malo zamjerku na prostor vokala, nije mi potpuno u miksu. Ne boja, nego baš prostor. Možda bi sner mogao imati malo više puncha. Ali sve su to sitnice, super posao
![]() Mislim da ovo ITB ili OTB nije važno. Ja sam uglavnom OTB, ali tako mi je lakše raditi i brže dobijem što hoću. Sad jel bolje zvuči ili ne, o tom, po tom. Last edited by igormink; 22-11-2017 at 01:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moj prvi ''rad'' | basadzija | Promocija radova | 0 | 07-10-2014 01:46 PM |
po prvi put... | tomwaits2102 | Promocija radova | 1 | 03-02-2013 05:28 PM |
Prvi put | Killah_Instinkt | Promocija radova | 6 | 11-02-2011 07:32 PM |