|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#111 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sent from my ME173X using Tapatalk
![]() |
![]() |
#112 |
Pro Member
|
![]()
Jeste... Iva Bitova 1958. godište, Tamara 1962... Mlade snage u ofanzivi. Znači ja mogu da sačekam još desetak godina, tad dolazi mojih pet minuta.
A Valentino Bošković je super, ali kao i Miladojka, može da bude dobar začin za scenu. Biber. Zamisli iznesu ti tanjir bibera za ručak i kažu ima samo to. Pesma Bitlsa Sun King (na izmišljenom jeziku, kao Miladojka) je biber na Abbey Road-u. Oni ne bi snimili pun album toga.
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 14-10-2017 at 12:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sent from my ME173X using Tapatalk
![]() |
![]() |
#114 |
Pro Member
|
![]()
Nije tačno, on je još polovinom sedamnaestog veka leteo u svemir na raketi.
![]() |
#115 |
Pro Member
|
![]()
Da se nadovežem na temu jer sam i sam obrađivao narodnjake jer ne vidim u tome ništa loše, nisam ograničen i opterećen time što se to nešto zove narodna muzika. Muziku delim isključivo na dobru i lošu bez obzira na pravac. Mišljenja sam da muzičar ne sme da bude ograničen ako želi da napravi nešto originalno jer što su mu pogledi uži što se muzike tiče, to je njegova muzika siromašnija. Upravo ta ograničena shvatanja su dovela rokenrol tu gde jeste. Ne treba bežati od sebe nego iskoristiti situaciju u svoju korist. Opet nam je Slovenac Magnifiko upakovao našu sirovinu i vratio nam je maestralno obrađenu u Srbiju ili Dubioza koja je preko trube napravila svetsku karijeru i to iz Bosne koja trubu nije videla ni na slici. Truba mi je što uopšte moram da se raspravljam o ovome.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kada lova iskoèi iz prièe, ili bude maknuta na njenu marginu, ja odjednom postajem veliki optimista kada je reè o pravoj umetnosti.
![]() |
![]() |
#118 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A što se tiče rokenrola,jedva da je živ,prolaze samo tezge obrade osamdesetih,autorski rok je u krizi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Pro Member
|
![]()
Upravo tako, rokenrol je u teškoj krizi. Za nas koji ne volimo trube nije nikakva uteha što je Dubioza došla na originalnu ideju da eksploatiše taj zvuk.
![]() |
#120 |
Pro Member
|
![]()
Ako Londonu ne smeta zvuk trube, ne kontam zašto nama smeta,možda zbog predrasuda.P.S.Zaboravio sam Kirila koji je otišao možda i najdalje od svih i najkvalitetnije zamešao trubu sa drumom i basom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Turbo folk ili sta god ? | ugljesa | Promocija radova | 8 | 24-10-2012 01:46 PM |
gastos folk.......... nova kategorija | shashko | Razno | 12 | 27-11-2010 11:30 AM |
Folk(Narodna)muzika | master29 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 111 | 03-03-2008 03:28 AM |
YU Pop & Folk VS. ....... | idekius | Razno | 53 | 28-11-2007 10:48 AM |