|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]()
To je taj zvuk definitivno.
Prosla godina negde u ovo vreme: Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Poslushacu vash savet iako mislim da za master mora druga glava ali shta je tu je za sada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
- Da napravis selekciju od 10 najboljih pesama (po tvom misljenju) - Da ih ponudis nekom izdavacu Takodje, preporucio bih ti da kontaktiras neke domace trance muzicare koji su uspesni u tome, i da ih zamolis za savet/pomoc itd. Konkretno, moj prijatelj Man Machine je vrlo, vrlo uspesan trance artist, putuje po svetu (sad je bio u Japanu ![]() ![]() ![]() Pre 7 godina ja sam izdao ovaj ep https://www.beatport.com/release/intermezzo/218251 Ovaj label izdaje neafirmisane umetnike, ali ne ocekuj ni dinar da vidis od njega. Tebi to sada nije ni bitno, vec samo da probijes led i objavis muziku. Ako kontaktiras taj Kroton sound rec. siguran sam da ce oberucke prihvatiti sve sto im posaljes. Ali nemoj se zajebat pa odma sve posaljes, vec 4 pesme za pocetak. Evo ti mejl od lika koji drzi taj label (Thomas se zove i ima 13 izdavackih etiketa). Lik j prevarant, ali je odlican za pocetak, odnosno afirmisanje. Nadam se da je jos uvek aktivan taj mejl, ipak je proslo 7 godina ![]() synergetic-records@gmx.com Last edited by silicon science; 24-09-2017 at 09:46 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
kao sto kaze silicon , cimaj po fejsu sve (idi direkt na strane izdavackih kuca posto a&r zeli sve to da drzi dalje od polu privatnog profila sto je i razumljivo) , slobodno nakaci sve na soundcloud privatni linkovi da budu i da mogu da skinu trake i cekaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
evo da komentarisem i trake homecoming mi je ono woow ! samo molim te probaj da izadjes iz ovog kalupa isti kick i bassline , razbij pravila da bi bio primecen
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
To za drugi album nek radi, promena fazona baasa i kick-a. Za sad je super sto je uniformisan zvuk, taman ima zaokruzen jedan full lenght album...
Last edited by silicon science; 24-09-2017 at 11:31 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Poslušaj kako ovo zvuči, ja mislim da ovo što radiš treba da ima ovako neki završni glanc. Ako želiš daću ti kontakt (i preporukicu) za saradnju (Beograd).
https://www.youtube.com/watch?v=aipvPzJByfc |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
Mnogo ljudi je prevario! Bolje da ovo pomenem , jer tako ce te imati u vidu i biti oprezni . Po meni najbolje je da proba sa "Geomagnetic" labelima. Vlasnik je Dr Spook, dobar lik. A i zapazenije ce muzika kod njega da prodje. Evo njegov email: doctorspook@hotmail.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
sad vidim da se ponavljam, ranije sam isto pisao ovo. Ali U Geomagnetic ce ti isto sigurno prihvatiti trake, pa mislim da ti je to bolja opcija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Izraelski goa trance | blazko | Produkcija Elektronske Muzike | 13 | 19-03-2011 07:17 PM |
Progressive Trance | XaLi | Produkcija Elektronske Muzike | 5 | 17-10-2010 04:41 PM |
my trance songs | Coolman | Promocija radova | 13 | 09-01-2010 10:47 PM |
Neki trance.. | BladeR | Promocija radova | 0 | 24-03-2009 11:27 PM |
trance | DaBear | Razno | 71 | 21-10-2006 09:24 AM |