|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Džabe buraz. Probao opet, ali nije to to. Imam užasno malo rama (4GB), i problem je Å¡to ploča ne podržava viÅ¡e, inače bih mrcinu odavno na'ranio da ovakve situacije prevaziđem ko sav normalan svet.
Mora cela maÅ¡ina da se menja, ali za to trenutno nemam Å¡rafova. Inače, sve drugo radi super, Recimo, Arturia V Collection, uprkos svojim hardverskim apetitima, vozi bez problema. Elem, sint koji mi je, a to sam već napisao, jaaaaaako zanimljiv je Serum. Serum je neÅ¡to posebno.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
IK Multimedia T-RackS 3 | Mika Technika | Audio Software | 64 | 26-01-2009 03:17 PM |
ik multimedia ARC | percival | Audio Produkcija - Tehnike | 48 | 16-12-2008 03:57 PM |
IK Multimedia Ampeg SVX? | idekius | Dragan Ivanović | 31 | 10-12-2006 01:50 PM |
:: Sta sprema IK Multimedia? :: | lesha | Audio Software | 4 | 19-10-2005 02:39 AM |